Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV Drift

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• GTV Drift

Колеги на връщане от феста с братото bouncer пробвахме да плъзнем ГТВ-то на една от асфалтираните отбивки по магистралата, ама се оказа доста трудно. Абе направо нищо не направих аз лично, няма ръчни, няма ляво дясно със спирачка, без, не можах. То е ясно, че е много по-трудно отколкото един седан със задно и все пак гледах в нета един пич си направи много сносно дрифтене с ГТВ. http://www.youtube.com/watch?v=G6XP4L6plZU
    Старото също е по-лесно, гледам с тях повече видеа има.
    Ако някой е пробвал да прави такива забавни простотийки да сподели, че ме яде отвътре нещо.
    Алфа е диагноза
    Аlfa 147 JTDm
    Alfa GTV Extreme
    Alfa 159 SW 1.9 JTDm

Ако не се лъжа Джеръми обясняваше за ГТВ-то колко стабилно е - сега ще потърся къде го гледах- имаше и още две коли и ГТВ-то беше сиво - сещате ли се
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
      Ако не се лъжа Джеръми обясняваше за ГТВ-то колко стабилно е - сега ще потърся къде го гледах- имаше и още две коли и ГТВ-то беше сиво - сещате ли се
      Може би е това
      http://www.youtube.com/watch?v=yfgAMlo8ycw
      Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet

Comment

да точно това е видеото с Алфата. Аз го знам отдавна, но след като се убедих сам колко е трудно вече почвам да си мисля, че само на някаква хлъзгавица могат да се правят тия упражнения.
        Алфа е диагноза
        Аlfa 147 JTDm
        Alfa GTV Extreme
        Alfa 159 SW 1.9 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от BAKA
          да точно това е видеото с Алфата. Аз го знам отдавна, но след като се убедих сам колко е трудно вече почвам да си мисля, че само на някаква хлъзгавица могат да се правят тия упражнения.
          абе зависи от акачването тия работи... с мойта и с на Бобо (с неговата трудно сега) задницата мое си я дрифтираш къ си искаш....
          а тва си е заради фиатското окачване... ти си със суперспециално СПОРТНО задно

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

...абе скоро пак пробвах на едно голямо празно место и понякога за кратко става ако се прави отклоняването с предницата (както в едно клипче имаше в Ю-туб), но като цяло добре че е толкова стабилна колата, че иначе щях да се катурна 2-3 пъти..... поне на мен ми се вижда голям зор на кола с предно Дрифтинг.
            Но става, не е невъзможно.
            http://youtube.com/watch?v=daQNuKjTKv8
            http://youtube.com/watch?v=jDBMuzVHT9I
            http://youtube.com/watch?v=0dbEOGYy50A
            Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

и що не пробвахте на феста на самолетната писта??
              аз си се изкефих на мойта и се получиха няколко дрифта
              даже няколко пъти със около 80-90

Comment

Първоначално публикувано от netsurfer
                и що не пробвахте на феста на самолетната писта??
                аз си се изкефих на мойта и се получиха няколко дрифта
                даже няколко пъти със около 80-90
                ъъъъ щото не ми хареса вида на гумите ти накрая много беше зле асфалта просто,както виждаш дори на 400 не исках да пробвам......само като чух камъчетата как пердашат по купето и ми секна мерака

Comment

ами чесно казано не е чак толкова,трудно-достатъчно ти е едно разбито задно окачване,малко поизхабени гуми,прилична скорост и един завой и ефекта е на ниво И аз си мислех че е много стабилна но стана доста конфузна ситуация

Comment

Първоначално публикувано от kosi427
                    ами чесно казано не е чак толкова,трудно-достатъчно ти е едно разбито задно окачване,малко поизхабени гуми,прилична скорост и един завой и ефекта е на ниво И аз си мислех че е много стабилна но стана доста конфузна ситуация
                    Е тия твойте условия нещо не ме кефят много . Ще чакам да падне снежец и някъде на широоооко и сигурно ще изпитвам центробежните сили.
                    Алфа е диагноза
                    Аlfa 147 JTDm
                    Alfa GTV Extreme
                    Alfa 159 SW 1.9 JTDm

Comment

вчера бях до софия, и валеше минах през жълтите павета, адски хлазгави са когато са мокри нямаше коли и се полигавих малко, с няколко дрифчета отплеснах се и се завъртях на 180 градуса беше яко все пак. Иначе съм пробвал по пътя от слънчев бряг за варна по завоите но несе получава, много е тясно за да се пробва по екстремна скорост ....

Comment

по жълтите павета има камери!
                        да не ти пратят честитка после
                        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim
                          по жълтите павета има камери!
                          да не ти пратят честитка после
                          хаха наистина там има през 2 метра камери....развали му кефа на човека

Comment

лошо имам 4 ри точки останали

Comment

А с какво точно е нарушил закона за движение по пътищата колегата Mir0?
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
                              EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Working...
                              X